Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Szieszta

péntekenként

Mindazoknak, akik tartalmasan szeretnék eltölteni a hétvégéjüket.


A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsora régóta jelen van a televízió műsorkínálatában. Bár neve az eltelt mintegy 15 év alatt többször változott, a lényeg megmaradt: minden pénteken kulturális, szórakoztató és ajánló összeállításokkal várjuk azokat, akik tartalmasan szeretnék eltölteni hétvégéjüket, vagy akik pénteken este 1 óra hosszára kikapcsolódnának és megnéznék, mi történt Nyíregyháza kulturális életében.

Akik a Sziesztában a segítségükre lesznek: Dankó László és Tarczy Gyula.

 

 

A május 18-ai műsor tartalmából:

 

Programkavalkád, egy nemzetközi modellkarrier története és más érdekességek a Sziesztában


- Korzó szülinap – A színesebbnél színesebb programokról és az idén első alkalommal Nyíregyházára érkező gasztroshow-ról beszélgettünk Litvai Nóra szervezővel

- Városi Gyereknap – A Kossuth tér mellett a Kertvárosban is programok várják a kicsiket és nagyokat, erről mesélt dr. Ulrich Attila alpolgármester

- Zarándokfutás – A futás fizikai és lelki feltöltődés is egyben. Egyedülálló programot ajánl a nézők figyelmébe a zarándokfutás egyik szervezője, Szabó Tamás.

- Siófok, Nyíregyháza, India – Egy nemzetközi modellkarrier története. Bódis Biankát a szerelem hozta vissza Nyíregyházára, többek között erről is beszélgettünk vele.

- Kutyás találkozót szerveznek május 20-án – A Nyíregyházi Kutyaklub alapítójával, Suller Gergővel beszélgettünk, aki uszkárját, Max-et sem hagyta otthon!

- Széchenyis sikerek – Szabó Attila igazgató és egy sikert sikerre halmozó tanuló, Bodnár Beatrix volt a Szieszta vendége.


Várja Önöket a Szieszta két műsorvezetője, Farkas Fanni és Dankó László!

 

Tartsanak Velünk!

 

 

Vetítési időpontok: péntek 18.25, 19.30 és 22.20, szombat 8.00 és 18.30, valamint vasárnap 07.30.

 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!