Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 A december 15-i hírösszefoglalónk tartalmából:

 

Aláírták a Debrecen – Nyíregyháza együttműködési megállapodást
A határozatot az előző napon mindkét város közgyűlése egyhangúlag támogatta.


Fokozott közúti ellenőrzésre számítsanak!
A TISPOL Drugs & Alcohol elnevezéső akció az ittas vagy bódult állapotban vezető sofőrök forgalomból történő kiszűrésére irányul.


Újabb elismerés a polgármesternek
A Magyar Kézművesség Napja alkalmából, idén szeptemberben az IPOSZ Országos Elnöksége kiemelkedő munkájának elismeréseként, IPOSZ díjjal tüntette ki Dr. Kovács Ferencet Nyíregyháza MJV polgármesterét.

 

Váci a nyíregyháziaké
Váci Mihály születésének 93. évfordulóján emlékeztek a költőre a nevét viselő Kulturális Központban.


Nyugdíjas Karácsony a Kodályban
Már hagyomány, hogy az ünnepek előtt a tanulók, pedagógusok és szülők műsorral kedveskednek az intézmény egykori munkatársainak.

 

Karácsonyi ünnepség a Mozgáskorlátozott Egyesületnél
Karácsonyi ünnepséget tartott a Mozgáskorlátozottak Megyei Egyesülete a mozgáskorlátozott, fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű tagjai számára az Esély Centrumban.


„Thália kedvence” vetélkedő
A Thália Kedvence évek óta a fiatalok egyik kedvenc kulturális, improvizációs megmérettetése. Idén ötödik alkalommal rendezték meg.


Kupameccs után bajnoki
A héten a belga bajnok Beveren ellen jó teljesítményt nyújtott a Fatum Nyíregyháza, vasárnap már bajnoki vár a Fatum Nyíregyházára a Kaposvár ellen.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!