Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

A május 18-ai hírösszefoglalónk tartalmából:  

 

Nyíregyházi Települési Értéktár – emléklapok átadása
A Nyíregyházi Települési Értéktárba felvett nemzeti értékek gondnokainak emléklapokat adtak át péntek reggel. Már négy éve, hagyományosan ez az esemény nyitja a Városnapi programsorozatot.


Ünnepi közgyűlés
A város újratelepítésének évfordulója alkalmából ünnepi közgyűlést is tartottak. Az eseményen Nyíregyháza és Bielsko-Biala partnervárosi szándéknyilatkozatát is aláírták.


Strandröplabda pályák a központban
Két strandröplabda pályát adtak át a Continental Aréna parkolója mellett. A pályát június 1-től használhatják a nyíregyháziak.


Új műalkotás – bemutatták Benczúr Gyula szénrajzát a Jósa András Múzeumban
Benczúr Gyula Ekkehard szökését ábrázoló műalkotásának leleplezése a Mozaik Múzeumtúra kiemelt eseménye volt.


Izrael 70 – Faültetéssel, filmvetítéssel és előadásokkal emlékeztek Nyíregyházán
A világ minden pontján programokat és ünnepi megemlékezéseket szerveznek Izrael Állam újjászületésének 70. évfordulója alkalmából.


A tét a bronzérem
Bár még három forduló van az idei bajnokságból, a vasárnapi Békéscsaba-Nyíregyháza Spartacus meccs eldöntheti a harmadik hely sorsát.


Marso Tenisz Centrum – rangos versenyek
Tenisztornát rendezett a Marso Tenisz Centrum. Az egyesület a közelmúltban több rangos versenyt is tartott, ezúttal a városban működő cégek képviselői játszottak.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!