Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 Az augusztus 22-ei hírösszefoglalónk tartalmából:

 

Zárult a szigligeti tábor
Kilenc turnusban, közel 1200 nyíregyházi diák üdülhetett a város szigligeti gyermektáborában


Huszártalálkozó
A XV. Huszártalálkozót rendezik meg szombaton Nyíregyházán. A jubileumi esemény megnyitóját a 20 éve állított Magyar Huszár szobránál, az Országzászló téren tartják.


Lassan a testtel, meg a biciklivel is!
A biztonságos kerékpáros közeledésről tartott kedden bemutatót és előadást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Nyíregyházi Családok Átmenti Otthonában.


Sikeres volt a fesztivál
Véget ért a VIII. Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál. 5 napon keresztül 7 ország közel 400 táncosa mutatta be hagyományait a nyíregyháziaknak.


Színházi olvasópróba
Októberben mutatja be a Diótörő című darabot a Móricz Zsigmond Színház. Az élőzenekaros előadás nem Csajkovszkij balettje lesz, hanem az eredeti, Hoffmann-féle mese.


Pikáns meccs lesz
Második hazai mérkőzését vívja szerdán a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Soroksárt fogadja.
 

 

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!