Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Híradó

Mindennap

18:00

Esténként Nyíregyháza legaktuálisabb híreivel várjuk Önöket.


A VÁROS-KÉP NONPROFIT KFT. MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS A MAGYAR MÉDIA MECENATÚRA PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.

 

A Nyíregyházi Televízió Helyi Érték Díjjal kitüntetett Híradójából megismerhetik a várost és a városlakókat érintő legfontosabb eseményeket, bejelentéseket, tájékoztatókat, továbbá közlekedési és sporthíreket is. A Híradót mindennap 19.00-tól, 20.00-tól, 21.00-tól, 22.00-tól és 22.50-től megismételjük a Nyíregyházi Televízióban. Hétvégén pedig heti hírösszefoglalóval jelentkezünk A hét hírei címmel.

 
 
 

 

 Az október 20-ai hírösszefoglalónk tartalmából:

 

Új rendőrautók
Nyolc új autót vehettek át a kapitányságok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Ez csak a kezdet, a következő hetekben tucatnyi új autó érkezik.


Bővítették az óvodát
Két csoportszobával bővítették a Szent Imre Katolikus Óvodát. Így a korábbi 50 helyett 100 gyermek járhat az intézménybe.


Megemlékezések
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából megemlékezés-sorozat indult Nyíregyházán.


Polgárőr kitüntetések
Elismeréseket adott át az Országos Polgárőr Szövetség az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján tartott budapesti megemlékezés keretében, csütörtökön.

 

Lírai játék Krúdytól
Nyíregyháza szülöttére, a város krónikására emlékeztünk születésének 139. évfordulóján. A Krúdy Nap délutáni könyvtári eseménye volt a Nyíregyházi Egyetem diákszínjátszóinak előadása.


Bajnoki forduló
Vasárnap Balmazújvárosba látogat a Nyíregyháza. A házigazda tavaly még az élvonalban szerepelt.

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!