Nyíregyházi TV

Kezdőlap
Műsorok
TV Műsor
Videótár
Kapcsolat
Rólunk

Alkotás utca

kéthetente

Minden, ami kultúra, minden, ami Nyíregyháza.


A Nyíregyházi Televízió kulturális magazinja kéthetente látható az NYTV képernyőjén. A magazinműsor Nyíregyháza kulturális életét mutatja be. A nézői követhetik, hogy az évad során milyen előadások láthatók a Móricz Zsigmond Színház színpadán, a Krúdy Kamarában és a MŰvész Stúdióban, a felnőtteknek és a gyermekeknek szóló darabokról az előadások rendezői és a színészek mesélnek. A kulturális magazinban a nézők láthatnak riportokat kötetbemutatókról, író-olvasó találkozókról, komolyzenei hangversenyekről és könnyűzenei koncertekről, a Városi Galéria és a Pál Gyula Terem kiállításairól, a Jósa András Múzeum és a Kállay Gyűjtemény rendezvényeiről és tárlatairól, a Váci Mihály Kulturális Központ rendezvényeiről, de bepillanthatnak a nyári szabadtéri előadások jeleneteibe és képet kaphatnak az őszi VIDOR Fesztivál hangulatáról.

Az Alkotás utca szerkesztője: Matyasovszki Edit

 

 

A  műsor tartalmából:

 

NEMERE ISTVÁN ÚJ KÖNYVE ÉS KIÁLLÍTÁSOK AZ ALKOTÁS UTCÁBAN

 

A Nyíregyházi Televízió kulturális magazinja, az Alkotás utca mai könyve a Földbarát, mely a Nyíregyházán élő Nemere István majdnem 700. kötete.
A Váci Mihály Kulturális Központban megnyílt a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium Képző – és Iparművészeti Tagozatának pályázati kiállítása, s a zsűri jutalmazta a legtehetségesebbnek tűnő diákokat.
A 150 éves Jósa András Múzeum a jubileum évében kamarakiállítás sorozaton mutatja be az intézmény ritkán látott kincseit.


 

Vetítések: hétfő 18.30, szerda 22.20, szombat 22.30, vasárnap 21.30

Nyíregyháza.hu


© 2015. Város-Kép Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!